Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

Vestdansk slutspurt i rally sprint.

AF Åge Keseler Kirketerp

Rally Cross-stadionet i Nysum er også ideelt til afvikling af rally sprints. Derfor er Motorsport Nordjylland (MNJ) blevet tildelt æren af finalen i Yokohama Vest-mesterskabet lørdag d. 15. sepetember.

- Der er kridtet op til spændende afgørelse i alle rally-klasserne, konstaterer løbsleder Kim Naujokat Jensen. – Det er betingelse for deltagelse, at rally-bilerne har indbygget sikkerhedsbur, hvorfor jeg desværre ikke selv kan deltage i min klubrally-bil.

MNJ er dog godt repræsenteret i rally sprint-arrangementet. Her har Jan Petersen og Jeanette Kvick en lille ekstra konkurrence-fordel i deres VW Polo S2000: - Jeg har kørt mange Rally Cross-motorløb på Nysum Banen, og det bliver spændende at angribe ideallinjerne med firehjulstræk.

Ligeledes med 4WD og turbo kommer Ib Kragh og Ditte Kammersgaard til start i Citroën DS3 R5. Der er således lagt op til nogle omgangstider, som kommer pænt i nærheden af det netop afviklede RallyX Nordic på motorbanen i Nysum.

- I klubrally-klassen (KRB) satser Niels og Inger Bjerre på at forsvare deres foreløbige tredjeplads, fortsætter Kim Naujokat Jensen. – Deltagerne har mulighed for bortsmidning af det dårligste resultat ud af fire. Blandt KRB’erne får de selskab af MNJ’s debuterende Benny og Thomas Kudahl i Ford Ka 2.

- Arrangementet starter midt på formiddagen lørdag, supplerer vice-løbsleder Henrik Ladefoged. – Der køres i alt 5 baneomgange i hver af de 4 heats. Midtvejs bliver omløbsretningen på hastighedsprøven dog vendt. Yokohama Vest-løbene er populære blandt rallyteamene, som anvender dem til finjustering af set up og dæk. Vi forventer derfor en startliste, som kommer på den pæne side af 50.

MNJ’erne: Johnni Bragenholt Christensen og Thomas Hjorth Østergaard skiftede til 2018-sæsonen til VW Polo 6R i klubrally. Nu har nordjyderne introduceret en ekstra nyhed, idet de får debut Peugeot 206’er, som er hjemført fra Sjælland, som dermed får premiere lørdag d. 15. september på Nysum Banen.

- Der er derfor lagt lidt ekstra pres på farmand: John Bragenholt Christensen i Peugeot 206 omkring familie-håneretten, afslutter Kim Naujokat Jensen. – Men det bliver som regel klaret med et smil på læberne hos begge.

 

 

Med venlig hilsen

MOTORSPORT NORDJYLLAND

 
- Benny Kudahl og Thomas Kudahl i Ford Ka

- Niels og Inger Bjerre præsterer flot rallytempo i deres Peugeot 306.

- Johnni Bragenholt Christensen og Thomas Hjorth Østergaard gik til makronerne i deres VW Polo 6R.

- MNJ-parret satser på en samlet tredjeplads i KRB-klassen.

- John Bragenholt Christensen og Anja Pedersen ser frem til et spændende Yokohama Vest-motorløb
- Ib Kragh og Ditte Kammersgaard fører startfeltet an med Citroën DS3 R5 (foto: Morten Alstrup).
- Jan Petersen og Jeannette Kvick stiller til start efter en heftig rally-oplevelse i Belgien.
Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877