Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

Bestyrelsesreferat 19. feb 2020

Bestyrelsesmøde 19/2 2020

Tilstede: Per, Kirsten, Helle, Kim, Finn, Jan og Martin. Asbjørn inviteret som gæst

Finn: Vi skal være opmærksomme på at huslejen til ApS stiger.

  Generalforsamlingen foregik stille og roligt. Der arbejdes allerede på at finde en ny ekstern revisor. Der er sat gang i at oprette de forskellige kioskudvalg, og der skal oprettes konti til dem.  Desuden skal der findes 2 interne revisorer til at tilse regnskaber fra kioskudvalg. Kioskudvalgene har lavet aftaler med leverandører, og menuplanen er revideret.

Jan: Koordinering af løb og træninger er i gang. Der er gang i at finde elektroniske flagposter. Der skal snart gang i at finde datoer til færdiggørelse af pitten, men det kræver ca. 3 uger med tørvejr. Dommertårnet ser efterhånden fornuftigt ud. DASU har tilbudt at være behjælpelig med at godkende banen, så der evt. kan afholdes DM i 2021.

Martin: der er lavet små tilretninger på hjemmesiden.

Kim: Der er lidt udfordringer med at finde kontaktoplysninger på klubbens medlemmer. Sektionen har fået nye medlemmer. 12/3 afholder sektionen klubaften, hvor 2020 skal planlægges.

Per: Igen i år vil vi afholde 1/10 Rally X Nordic samt 3-5 klub-løb, der ud over afholdes der løb i Le Mans weekend og igen 8-9 august

Helle: Åbent hus bliver lagt sammen med et arrangement for Erhvervsskolerne i Aars.  RallyX Nordic skal udvides i år, bla. med Dagens Ret der kan forudbestilles, og underholdning når der ikke køres løb.

Næste møde: 22/4 kl 19.00

 

 
Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877