Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

Bestyrelsesreferat 27. juni 2019

 

Bestyrelsesmøde 27/6

Tilstede: Finn, Helle, Jan, Per, Kim, Anne, Karina og Martin

Finn: På grund af flere afbud, slås punkt 1 og 4 sammen. Miljøtilladelsen er efter 3 år, stadig ikke kommet. Der er kommet referat fra DASU`s bestyrelse, og vi skal huske at forslag til reglementsændringer skal være indsendt senest 15 august.  Der er stadig nogle nøgler i omløb, der snarest skal returneres. Portene til området SKAL låses når man forlader området. Fremover skal portene låses når man kører ind på dage hvor der ikke afholdes løb/arrangementer.

Kirsten er syg, så økonomi gennemgås overfladisk. Kirsten opfordrer til at indtægter/udgifter følges af bilag.

Der er indhentet tilbud på vores forsikringer. Umiddelbart kan tilbuddet direkte sammenlignes med de nuværende forsikringer, så der arbejdes videre på sagen.

Jan: Der er fundet en tovholder til dommertårnet på gokartbanen. Fremover vil der blive arbejdet på at ligge endnu mere på hjemmeside/facebook fra gokart.

Anne: Der er kommet flere medlemmer, MRC vokser rigtig fint.

Karina: holder efter sæsonen, Helle foreslår at der skal findes 2 personer fra hver sektion til at deltage i kioskudvalget.

Per: Der er god fremgang i sektionen. DM finalen afholdes på banen 30/8-1/9

Kim: Der er afviklet Yokohama med 38 deltagere. Alt gik rigtig fint. Sektionen har været til ”open by night” i Aars. Sektionen udstiller på lørdag ved et Truck stævne.

Helle: Hvordan går det med ungdomsudvalget ?  RallyX Nordic gik fint, dog kunne der godt have været flere deltagere. Der er afviklet Folkerace DM, som var godt besøgt.

 

Næste møde: 15/8 kl 19.00

 

 
Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877