Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

Bestyrelsesreferat 10. april 24

Bestyrelsesmøde d. 10.04.2024
Gården Nysum
Kl. 19.
Fraværende: Peter Bak
 
Referat.
 
  1. orientering fra Formanden
Velkommen til Kaj Storgaard, som tager over med opgaven, som medlemsadministrator. Ligeledes velkommen til Asbjørn Schrum, der igen inddrages i økonomiudvalg, sammen med kassere og Formanden.
  1. Økonomi
Gennemgang af den tilsendte saldobalance, der er lidt færre medlemmer, end sidste år, på nuværende tidspunkt, måske det dårlige vejr har været medvirkende til dette, vi håber når sæsonen går i gang der bliver rettet op på dette.
  1. Økonomisk udvalg
Tidligere har der som sagt været et økonomiudvalg, der overordnet kikker på vores forbrug, planer, og drøfter større indkøb, ønsker, med de forskellige sektionsformænd. Asbjørn opdaterer bestemmelserne, for dette inden næste møde. Vi talte om muligheden for at lave statistik, i forhold til medlemmer, licensindehavere i de forskellige kategorier, for at give et bedre overblik.
  1. Medlemsadministrator
Kaj har aftalt møde for overlevering, ønske om at oprette en mail udelukkende til brug for medlemsadministrator. I forbindelse med ny hjemmeside, skal der kikkes på oprettelse til klubben, gøres mere overskueligt.
 
  1. Bordet rundt
Gokart: Leif
 Træningssæsonen er i gang, sektionen har indgået lejekontrakt med B&B Racing, en kontrakt om leje af banen. Åbent hus er udsat.
MRC: Per
MRC er begyndt med arbejdsdage, der afholdes træning d. 11. maj, løb d. 12. maj, som er det første af 5 løb, øvrige er Holstebro, Tinglev, Odense og Glostrup. Vores interne klub løb starter 16 april med Rally og 4WD offroad.
Asbjørn:
Har en rundvisning af vores anlæg, d. 23.04.
Banen: Jesper
Renovering af banen skrider fremad, dog er det voldsomt udfordret af vejret, der mangler det sidste lag knust asfalt. Det har bevirket at den første træning, og åbent hus er blevet aflyst.
Rally: Preben
Rally sektionen er i fuld gang med forberedelser til årets løb, både det historisk og DM-afdelingen, som afholdes i Juelsminde.
E.V.T.
Næste møde 19.06. kl. 19.
AC
Karen
 
 
Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877