Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

August 2013

Formandens spalte aug. 2013

Jeg håber alle har haft en rigtig god sommerferie, men nu skal vi i MNJ i gang efter en kort pause.

Inden ferien havde vi to store flotte arrangementer.

Først en afdeling af DM i rally med gode prøver og rallycentrum på havnen i Hobro. Mange deltagere og mange tilskuere rundt på prøverne og på havnen i Hobro. Jeg synes vi lavede et rigtig godt rally.

Kort tid efter har vi så en NEZ afdeling i Nysum med Cross Kart og Rally Cross. Rigtig mange deltagere, så der var godt fyldt op i depotet, som måtte udvides i den anledning. Mange spændende heat både lørdag og søndag, så der var noget for tilskuerne at se på. Jeg og mange andre (er jeg sikker på) synes også, det var et par rigtig gode dage i Nysum for alle.

Vi havde besøg af nogle medlemmer fra Rebild byråd for at vise, hvad det er vi laver i Nysum. Håber da også de fik en god dag ud af det.

Jeg vil som formand gerne sige tak til alle, som gav en hånd med til begge arrangementer. Rigtig dejligt at nogen gider hjælpe til. Takken gælder MNJ medlemmer og bestemt også dem fra andre klubber som var der og gav en hånd med. TAK.

Mange bruger også en hel del at deres fritid for at få stablet sådan et par arrangementer på benene. Jeg ved, der er brugt mange timer med rutebøger, tidsplaner, officiallister og meget mere. Også en stor tak til dem.

Ja, det gik jo rigtig godt inden sommerferien, så lad os sammen starte op, som vi sluttede inden ferien.

3 August var der klubmesterskab i Nysum med mange deltagere og en god klubfest bagefter. Den 17-18 august har vi en afdeling af DM i Rallycross og Cross Kart i Nysum 24 August er der klubløb i gokart i Mou.

Vores rally den 17 august er desværre blevet aflyst, der arbejdes hårdt på at finde en anden dato til løbet.

Ja der er nok at tage fat på og dejligt, hvis alle vil give en lille hånd med, så klarer vi bestemt også det.

På forhånd tak.

Mvh.

Finn 

Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877