Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

Ulrik Linnemann satser fornemt i EM for Rally Cross

NEVER GIVE UP er valgsproget for den seje Ulrik Linnemann fra Motorsport Nordjylland (MNJ). Himmerlændingen har gennem flere år sigtet mod den skrappeste racing-klasse inden for Rally Cross: Super Car.

- Danmark står lidt i skyggen af Norge og Sverige i Rally Cross på topplan, konstaterer Ulrik Linnemann. - Men gennem 7 år har jeg været med helt fremme i TOP FEM, hvad angår Europamesterskabet (EM) for SUPER 1600. Det ville derfor være ærgerligt at stoppe på midtvejen, og endelig til 2018-sæson kan jeg nu køre en fuld EM-sæson i Super Car.

Valget faldt på VW Polo RX Super Car, som under motorhjelmen har 600 turbodrevne hestekræfter: - Raceren har tidligere været i hænderne på rallyverdensmesteren Carlos Sainz samt den tidligere Formel 1-kører: Scott Speed. Det er derfor et gennemprøvet RX-projekt, som jeg kan bygge videre på.

Linnemann Motorsport præsenterede raceren ved Dansk Motorshow i Messecenter Herning, og hvor mange tilskuere fik lejlighed til at beundre fartmaskinen in action på Ungskueskuepladsen. Med firehjulstræk accelerer RX Super Car’en heftigt, når hestekræfterne slippes løs.

- Inden for 2 sekunder er hastigheden oppe over 100 km/t, fortsætter Ulrik Linnemann. – Det er en eventyrlig oplevelse som racing driver at få dette fartkick. Jeg glæder mig derfor til EM 2018, som køres over 5 løbsweekender i henholdsvis: Spanien, Belgien, Sverige, Frankrig og Letland. Der bliver virkelig fight om placeringerne, idet EM-serien er fuldtegnet med 35 RX-teams, og hvor kun de 12 hurtigste kommer i semifinalerne.

Sidst i februar afvikler Linnemann Motorsport en shake down-test på det nybyggede RX-stadion i Mettet (Belgien): - Arrangementet er premieren på det belgiske mesterskab. Som ekstra bonus får jeg opdaterede racing-data til lidt senere på EM-sæsonen, hvor den belgiske afdeling køres på selvsamme motorbane.

I november 2017 deltog MNJ’eren i Race Of Champions Stockholm: - I Sveriges hovedstad kikkede 40.000 tilskuere på til den specialbyggede tvillingebane. Her fik jeg lejlighed til at konkurrere i den firehjulstrukne lillebroder til Super Car’en: RX2. I al beskedenhed blev jeg generalvinder af ROC Stockholm, og fightede bl.a. mod danske Tom Kristensen!

På hjemmebane får Ulrik Linnemanns mange RX-fans mulighed for at se nordjyden in action ved MNJ’s afdeling af RallyX Nordic på Nysum RX-stadion. Herudover forventes mange danske tilskuere til EM-afdelingen i RX-mekkaet: Höljes sidst i juni.

- 2018 bliver en spændende motorsports-sæson for mig, afslutter Ulrik Linnemann. – Som rookie får jeg kamp til stregen, men NEVER GIVE UP…….

 

Med venlig hilsen

MOTORSPORT NORDJYLLAND

Åge Keseler Kirketerp,

Forsythiavej 15, 9500 Hobro.

Tlf.: 53 38 68 32.

- Ulrik Linnemann ser frem til en spændende EM-sæson med firehjulstræk og turbo.

- Optimismen er i top for rookien i EM RX Super Car 2018.

- Tilskuerne ved Dansk Motorshow var imponerede over VW Polo RX Super Car’ens præstationer.

- MNJ’eren har flere gange fået udfordret sit valgsprog: NEVER GIVE UP…….

- Ulrik Linnemann og Tom Kristensen gav hinanden kamp til stregen ved ROC Stockholm.
Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877