Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

Støt Motorsport Nordjylland

Har du, dine kolleger, dit firma, din arbejdsgiver eller andre bekendte lyst til at støtte Motorsport Nordjylland for få penge, så er muligheden der nu. MNJ´s Støtteforening har 150 anparter i Motorsportcenter Nordjylland ApS, som de vil sælge til 1.000 kr. pr. stk. Pengene går 100% til at forskønne området omkring starten på Nysumbanen, hvilket vil blive lavet med en flot stensætning i flere niveauer samt et nyt præmiepodie.

I Banesektionen har vi planlagt flere forbedringer hen over året, som alle er med i budgettet. Vi mangler derimod penge til ovennævnte. Vi har ideen til det, og det kommer til at se godt ud, men vi mangler ca. 20.000 kr.

Der er solgt enkelte anparter, men slet ikke nok. Så meld dig til undertegnede hvis du er interesseret, så vi kan komme i gang. Skulle der blive solgt flere end 20, er der også andre ideer, der kan føres ud i livet.

Det er naturligvis også muligt at købe Nysumbanens suverænt bedst placerede reklameplads. At få navn/firmalogo på bagbeklædningen til podiet eller bag starten, vil virkelig give værdi for virksomheden.

Tilkendegivelser eller yderligere info kan ske til Kaj på 40 80 48 12 eller Helle på 29 92 69 97.

Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877