Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

RallyX Deltagerlister

Så er deltagerlisten klar til weekendens ræs🏁🏁

I klassen Supercar har vi 2 danskere til start, og i klassen CrossCar er der 6 danskere til start. Vi har spurgt dem lidt om deres forventninger til weekenden:

Dennis Rømer Supercar:
Vores største mål er at få vores Polo Supercar løbsklar og konkurrencedygtig til RallyX i Nysum.
Bilen blev udsat for et meget stort uheld i slutningen af sidste sæson, så bilen er blevet totalt genopbygget fra bunden. Vi er presset på tid, men vi gør vores bedste for blive klar til RallyX.
Sidste år var vi godt med i Semifinalen og kan vi komme til at give de store navne lidt konkurrence igen i år, er missionen fuldført:-)
😊:-)

Ulrik Linnemann - Supercar:
Efter min “rollercoaster weekend” sidste år, hvor jeg nærmest kun kørte semifinale og finale, men på mirakuløst vis endte øverst på podiet, har jeg helt klart store forventninger til løbet på Nysumbanen.
Nysumbanen er et specielt sted for mig at køre race, for det er den bane, der har været mit “andet hjem” siden mine brødre startede med Folkerace i 1996. Jeg har selv været aktivt medlem siden 2002, hvor jeg hvert år har haft minimum et løb på Banen. Banen har udviklet sig utrolig meget, via den kæmpe arbejdsindsats fra klubben.
Det har været super fedt at udvikle sig som racerkører gennem årene samtidigt med, at sin hjemmebane har fulgt med.
Jeg anser mig selv, som en af Europas bedste Rallycross kørere, samtidigt ser jeg Nysumbanen, som en af Europas bedste Rallycross baner.
I år har jeg i modsætning til tidligere skiftet til et stort og professionelt team, som forhåbentlig skubber mig tættere mod toppen:-)
😊:

Leon Sørensen - CrossCar:
Race er for mig en hobby, men dermed ikke sagt, at jeg ikke giver gas. Jeg tager til Nysum for at få en fantastisk oplevelse og gør alt, for at give "profferne" baghjul. Jeg ser frem til en lærerig weekend med fokus på det sociale, og så må jeg se, hvor langt talentet rækker:-)
😊

Tobias Andersen - CrossCar:
I år er mit første år i CrossCar. Der er mange nye ting man skal lære, og en hel ny kørestil man skal rette sig ind efter. Jeg er så klar på denne helt store udfordring og vise noget godt race på hjemmebanen i Nysum. Jeg håber på at kunne komme med i semi finalen, måske også finalen, og vise de udlandske kørere, hvordan det skal gøres. Jeg glæder mig helt vild til 2 dage med masser af race til Danmarks største offroad event i Danmark:-)
😊

Rasmus Larsen - CrossCar:
Jeg kørte sidste år crosskart 650 ccm og skal i år prøve kræfter i Crosscar klassen. Det er et super spændende tiltag, at RallyX Nordic har åbnet op for, at CrossCar kan deltage. Derudover syntes jeg samtidigt, at det giver anledning til mere spænding og større udfordring at køre mod udenlandske deltagere. 
Min forventning er, at det bliver et kanon race og kamp til stregen om alle placeringer! Jeg glæder mig utrolig meget til at fyre den af, på hjemmebane i de bedste omgivelser på Nysumbanen:-)
😊

Søren Jelsbak Nielsen - CrossCar:
Det er første gang jeg skal deltage i RallyX Nordic, så jeg er meget spændt og det eneste, jeg forventer, er noget rigtig fedt race. 
Jeg føler at jeg efterhånden har godt styr på karten, samt setuppet i forhold til Nysumbanen.
Tiden op til Nordic bruger jeg sammen med mine mekanikere i værkstedet for at optimere karten 100%, så jeg forhåbentlig kan give de andre kamp til stregen - dog ved jeg at det er et stærkt felt, så mit mål er blot en plads i finalen:-)
😊:

Lars Nielsen:
Jeg købte en Semog CrossCar sidst på sæsonen i 2018. Jeg har kørt folkerace og rallycross siden 2000. Prøvede en CrossCar for første gang til 3 dages løbet sidste år, det gav blod på tanden og begge rallycrossere blev solgt. I år kører jeg fuldt DM et enkelt Nez cup løb og selvfølgelig RallyX Nordic. Jeg glæder mig til at deltage i et international arrangement:-)
😊

Dennis Munch - CrossCar:
Vi ser meget frem til deltagelse i RallyX
Efter mere en 10 år i Crosskart sporten har vi begivet os over i CrossCar til 2019.
Trods mange år i motorsport, både karting og Crosskart er dette alligevel en ny verden.
Vi stiller op i en ny kart, som vi har brugt den første del af sæsonen på at lære og kende.
Vores forventninger til arrangementet er først og fremmest en god oplevelse og have det sjovt.
Når det så er sagt, vil vi arbejde på et godt og tilfredsstillende resultat:-)
😊

Er I klar til at heppe på dem, så vi kan få dem på podiet i Danmark!!!

 

https://www.rallyx.se/2019/05/29/nysum-beckons-as-red-hot-title-fight-races-into-denmark/🏁🍀🤞🏆

Deltagerlist RallyX Nysum.pdf (73.2 Kb)
Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877