Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

Nysumbanen på verdenskortet!!

Endnu engang skal der lyde en stor tak til alle hjælpere, der var med til at få NEZ/RallyX weekenden gennemført. Det var dejligt at se, at vi kan stå sammen i klubben, når vi virkelig vil.
 
Der er ingen tvivl om, at vi virkelig har fået Nysumbanen sat på verdenskortet. Kørerne elsker banen, og vi har tiltrukket tilskuere fra Norden, Tyskland, Frankrig og USA. Det er da fedt.

Vi havde også tilskuerrekorden med 1.448, indtil 32 Supercar meldte sig klar i Finland. Det kan man godt blive lidt misundelig over, men kun på den gode måde. De er der jo, så måske kommer de forbi Nysum en dag.

Juryrapporten, som er udarbejdet af folk fra Danmark, Norge, Sverige og Lithauen, var dejlig positiv, og der var rigtig mange tommel op og glade smil i løbet af weekenden. Der er også kun positive og store tak som tilbagemeldinger fra kørerne.

Tidsplanen havde vi bare styr på. 11 sekunder for sent i gang med finalen i Supercar søndag, det må siges at være til ren UG. Vi kan virkelig være stolte af vores performance. Men husk, det kan kun lade sig gøre, når alle giver et nap med, og vi virkelig står sammen. Det var en fornøjelse, som vi gerne skulle have implementeret fuldt ud i klubben, så det bliver legende let hver gang, der skal afvikles arrangementer. 

Ulrik Linnemann har fået udarbejdet en video, som tydeligt viser, hvad der kan leveres på banen, men bestemt også, hvor mange hjælpere der skal til for at få det til at lykkes. Det er en fornøjelse at se alle de røde trøjer, som er i aktion overalt, ligegyldigt vejret. Der er også mange glimt af vores sponsorere, som naturligvis er nødvendige for at få så stort et arrangement til at lykkes. Tusind tak til alle. 

Videoen kan ses her:

Når vores medlemmer får lavet sådanne videoer, tager bannere/plakater med til diverse arrangementer i ind- og udland, involverer sig i international motorsport, eller bare fortæller om banen, så betyder det meget mere, end vi nok er i stand til at forstå. Vi har måske nok ikke sat stor nok pris på det, da det kan være svært at måle. Men der er ingen tvivl om, at det virkelig har en positiv effekt. Det beviser så meget, at vi virkelig kan noget, og at vi er stolte af at være en del af Motorsport Nordjylland. Der kæmpes for det, hvilket virkelig er fedt. Den positive stemning tiltrækker nysgerrighed fra sponsorer og tilskuere, så fortsæt endelig, især med den positive stemning.
Indtil der indkaldes til evalueringsmøde, hvor det hele skal drøftes, skal vi så ikke lige nyde podiebillederne fra weekenden igen. De er venligst udlånt fra K-J-Foto. Vi kan jo godt, også på banen:-)
Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877