Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

Nordjyder klar til spændende DM-finale i Folke Race

Motorsport Nordjylland (MNJ) har gode traditioner med DM-serien i Folke Race. I år er MNJ blevet tildelt de to sidste afdelinger af mesterskabet, hvoraf semifinalen netop er blevet på kørt på motorsports-stadionet i Nysum. Lørdag d. 22. september afvikles DM-finalen sammesteds.

- I holdmesterskabet har MNJ etableret et afgørende forspring, oplyser MNJ’s formand Finn Knudsen. – Med DM-finalen på hjemmebane samt mange nordjyder med individuelle medaljechancer kan ærkerivalerne: Frederikshavn-Sæby Auto Sport ikke fravriste os holdtitlen.

I Ungdoms-klassen er der flaget op til en nervepirrende DM-finale. Her skal søskendeparret: Lærke og Simon Cilleborg Madsen fighte om medaljerne med vendelboerne: Simon Ditlev Pedersen og Mikkel Brix Kristensen.

- Både Lærke og Simon har været godt kørende i år, fortsætter Finn Knudsen. – De kommer samtidig fra en Folke Race-glad familie, som nok kan give dem nogle staldfiduser omkring at holde finalenerverne kolde. I samme klasse har Magnus Smed fra MNJ også en medaljechance i DM-slutspurten.

I semifinalen for Ladies Cup vandt MNJ’eren: Malene Sørensen på hjemmebane. Klubkammeraten: Trine Hougaard Haferbier havde ikke en heldig dag på det fedtede underlag, og tabte derfor det afgørende momentum til medalje-mulighederne, men ligger på en femmer sammenlagt.

- Anders Salomonsen har sikret DM-guldet i FR-klassen, oplyser Finn Knudsen. – Han scorede etteren i semifinalen, og med 5 sejre ud af 6 mulige kan han ikke indhentes i DM-slutstillingen.

DM-sølvet er sikret af vendelboen: Jonas Wunderov, hvorimod 3 MNJ’er sigter mod en spændende slutfight om DM-bronzen: - De nærmeste kandidater er Kristian Schack og Mathias Sanderhoff, som er adskilt af et enkelt placeringspoint. De skal dog holde kraftigt øje med rutinerede Kasper Kudahl Christensen i bakspejlene.

I TOP OTTE ligger desuden: Dennis Hedegaard, Kristine Cilleborg Madsen samt Mathias Østergaard.

- Vi kører om lørdagen for at give DM-startfeltet mulighed for om aftenen at afrunde den begivenhedsrige 2018-sæson med en præmiefest, afslutter Finn Knudsen. – Kørerne fighter intenst ude på motorbanen, men bag efter bliver der smilet og grinet over genvordighederne.

 

MED VENLIG HILSEN

MOTORSPORT NORDJYLLAND

Åge Keseler Kirketerp,

Forsythiavej 15, 9500   Hobro.

Tlf.: 53 38 68 32.

 - Lærke Cilleborg Madsen har vist flot fremgang i år, og ligger nr. 2 i Ungdoms-klassen – med gode guldchancer.
- Magnus Smed kom ikke til start i DM-semifinalen, men har stadig pæne medaljechancer.
 - Simon Cilleborg Madsen pønser på DM-bronzen i Ungdoms-klassen (foto: K-J Foto).
- Malene Sørensen holdt alle fire hjul på underlaget i DM-finalen, og kvitterede med en sejr i Ladies Cup.
 - Trine Hougaard Haferbier satser på en god finale-præstation i Ladies Cup (foto: K-J Foto).
 - Anders Salomonsen har været suveræn i DM for FR-klassen, og er dansk mester i inden finalen på hjemmebane (foto: K-J Foto).
 - Mathias Sanderhoff har sat pejling efter DM-bronzen i FR-klassen (foto: K-J Foto).
- Med lidt held kan Kasper Kudahl Christensen slutte på DM-podiet i FR-klassen (foto: K-J Foto).
 - Dennis Hedegaard ligger på en foreløbig sekser i FR-klassen.
Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877