Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

Nordjyder forsvarer JFM-føring på hjemmebane i klubrally

 

Motorsport Nordjylland (MNJ) blænder lørdag d. 30. juni op for 3. afdeling af det jysk/fynske mesterskab i klubrally. Deltagerne i Nordjysk Autoophug-løbet bliver præsenteret for 6 prøver, som hver skal besøges 2 gange.

- Arrangementet bliver ekstra spændende for 3 af MNJ-mandskaberne, oplyser løbsleder Bjarne Sørensen. – Efter de 2 kørte afdelinger i henholdsvis Randers og på Mors har de bragt sig i front for JFM-stillingen i deres respektive klasser.

- Dækvalg er et vigtigt element i klubrally og i vores klasse kører vi på valgfrie dæk, supplerer MNJ’s rallyudvalgsformand Kim Naujokat Jensen. – I klubrally skal man gennemkøre en snirklet prøve på kortest mulig tid, og samtidig undgå at vælte de opstillede kegler på prøvebanen. Hver væltet kegle koster 5 sekunders tidstillæg.

Kim og Maike Naujokat Jensen kører i Peugeot 206, og har en andenplads med fra JFM 2 på Mors, men ligger etter sammenlagt.

- Christian André Lykke Falck Christensen og Andreas Nielsen er nystartede i 1,6 liters-klassen for rallybiler, fortsætter Bjarne Sørensen. – I deres klasse kører deltagerne på identiske dæk fra Yokohama. MNJ’erne har ramt konkurrencefarten meget godt i deres Peugeot 106 på valgfrie dæk, hvilket blev cementeret med en etter på Mors og JFM-føring.

Ægteparret Niels og Inger Bjerre har kørt klubrally gennem flere år, og får hele tiden finpudset detaljerne i det interne samarbejde på prøverne. Nordjyderne har i år været overbevisende i rally-klassen over 1.6 liters motorvolumen på Yokohama-dæk. I Nordjysk Autoophug-løbet skal MNJ’erne leve op til de foreløbige to klassesejre og en treer generelt fra Mors.

- Arrangementet starter motorsportsstadionet i Nysum, fortsætter Kim Naujokat Jensen. - Herfra får JFM-deltagerne tre prøver i Hobros sydlige industrikvarter, og fortsætter til 2 spændende prøver i Høndrup og Arden. Til sidst skal startfeltet dog ikke snydes for ottetals-rundbanen i Nysum.

- Til Nordjysk Autoophug-løbet får Kennet Larsen og Niklas Terttu Wulff Nielsen deres JFM-debut i Volvo 850, forklarer Bjarne Sørensen. – Til klubrally kan man deltage i alle forskellige personbiler og udfordre sine erfaringer med bilens køreegenskaber.

Johnni Bragenholdt Christensen har kørt utallige rallies som co-driver for sin far: John, men har i 2018 valgt udfordringerne i klubrally som chauffør. Sammen med Thomas Hjorth Østergaard stiller MNJ’eren til start i VW Polo 6R.

I 2017 tabte junior håneretten i familien, men satser i år på revanche mod John Bragenholdt Christensen og Anja Pedersen i Peugeot 208.

Bjarne Sørensen afslutter: - På Nysum Banen kan publikum søge information omkring de 6 prøveområder, som afvikles på asfalt, beton og grus. Traditionen tro er prøverne tilrettelagt således, at deltagerne både får mulighed for at rive i rattet samt får grundigt rørt rundt i benzinen.

 

Med venlig hilsen

MOTORSPORT NORDJYLLAND

Åge Keseler Kirketerp,

Christian André Lykke Falck Christensen og Andreas Nielsen, Kim og Maike Naujokat Jensen samt Niels og Inger Bjerre.
Niels og Inger Bjerre nyder udfordringerne i klubrally-konkurrencerne.
- Christian André Lykke Falck Christensen og Andreas Nielsen har præsteret en god debut i klubrally (foto: Allan Post).
- John Bragenholt Christensen og Anja Pedersen går til makronerne i deres Peugeot 206 (foto: Allan Post).
- Johnni Bragenholt Christensen og Thomas Hjorth Østergaard fighter efter håneretten i deres VW Polo 6R (foto: Allan Post).
- Kennet Larsen og Niklas Terttu Wulff Nielsen får en spændende debut i deres Volvo 850 (foto: Allan Post).
- Kim og Maike Naujokat Jensen er klar til udfordringerne på hjemmebane (foto: Allan Post).
Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877