Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

Motorfest i Aalborg: Thorkild Thyrring og Formel 1-film

 

En af Danmarks mest vindende, internationale racerkørere, Thorkild Thyrring, introducerer den 13. november i Nordisk Film Biograf Kennedy i Aalborg premierefilmen om 70’er Formel 1-legenden Ronnie Peterson. Det sker med masser af anekdoter fra et liv i overhalingsbanen.

 

Den internationale racersport er verdensomspændende underholdning. I den forbindelse arrangerer Applus Bilsyn i Aalborg en festlig film- og foredragsaften, når Thorkild Thyrring mandag den 13. november kl. 17 byder velkommen i biografen Kennedy. Her varmer han op til den nye dokumentarfilm ‘Superswede: A film about Ronnie Peterson’ om Skandinaviens største Formel 1-stjerne igennem tiderne.

 

Gratis tilmelding
Arrangementet er gratis, og folk i Aalborg kan tilmelde sig på http://www.fritilmeld.dk/applus-aalborg. Der er begrænset antal pladser, tilmelding foregår efter først til mølle-princippet og skal ske inden mandag den 13. november kl. 12.

 

Thyrring: Vind eller forsvind!
Thorkild Thyrring er kendt for sine foredrag for dansk erhvervslivs top, hvor han drager paralleller til international motorsport, garneret med masser af anekdoter og film.

På denne aften i Aalborg holder han foredraget ’Vind eller forsvind’ om at få det optimale ud af livet på enhver måde.

 

- Livet er alt for kort til ikke at nyde hvert eneste øjeblik, og det gør jeg. Jeg fortæller, hvordan man ved nu og da at tage en chance, og fokusere i øjeblikket, når det gælder, faktisk vokser med opgaven og når sine mål. Det skaber en fantastisk glæde og positivitet, som igen giver energi til at indfri nye mål, siger Thorkild Thyrring, der har opnået den ultimative drengedrøm med europa- og verdensmesterskaber i internationale racerløb.

 

Fra ræs til filmstunts
Apropos film har kundskaberne bag rattet betydet, at Thorkild Thyrring også selv har medvirket i danske spillefilm og tv-serier, bl.a. ’Een gang strømer’, ’Rejseholdet’ og ’Taxa’.

 

- Alle mænd har en automotiv drøm, de gerne vil udleve, ikke mindst mig selv. Sideløbende med min internationale karriere har jeg været så heldig flere gange at få fornøjelsen af at lave dramatiske bilstunts i danske film. På aftenen tager jeg tilhørerne med bag kulisserne og fortæller, hvordan man udfører bilstunts på film, og det kommer ikke til at gå stille for sig, fortæller Thorkild Thyrring.

 

Filmen ‘Superswede: A film about Ronnie Peterson’ har modtaget endog meget positive anmeldelser på verdensplan. Gennem 1 time og 36 minutter følger man svenskeren gennem hans karriere, på vejen mod to VM-sølv i Formel 1 og indtil til hans tragiske død på Monza-banen i Milano.

 

Tid og sted

Mandag den 13. november kl. 17-20, Nordisk Film Biograf Aalborg Kennedy, John F. Kennedys Pl. 1, 9000 Aalborg.

 

Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877