Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

Mindeord

MNJ’s madmor gennem mange år, Grethe Høgh Hansen, Hvam, døde fredag morgen, den 8. juli på Viborg sygehus efter kortere tids sygdom.

Grethe kom til klubben allerede tilbage i 1980’erne, da hendes mand, Tage, deltog som kører i folkerace. Hun blev hurtigt et vellidt ansigt både på banen, men også i klubben, hvor hun altid stod parat til at hjælpe i enhver situation.

Det var under optagelserne til Zulu Djævleræs hun for alvor gjorde sig kendt i klubben, da Sonja Storgaard stod og manglede en hjælper med madlavningen. Et job hun gennem de mange år høstede stor ros for. Sammen med Sonja formåede de at lave mad ”som vor mor lavede den”, og alle så hver gang frem til de varme retter de to damer frembragte med stor succes.

Grethe boede i Hvam sammen med Tage og nød stor anseelse i byen for sin altid positive tilgang til så godt som alt, hun blev bedt om. Hun var således udover at være aktiv hjælper på banen i Nysum også hjælper i det lokale kulturhus hver gang der skulle arrangeres noget.

Grethe begyndte at skrante i det tidlige forår og var til undersøgelse utallige gange på syge­huset i Viborg. Hun skulle have været opereret for ca. en måned siden, men da var syg­dommen allerede så fremskreden at man opgav.

De sidste uger var Grethe indlagt på Viborg sygehus, men fik det umiddelbart bedre igen og skulle have været hjemme på weekendorlov for sammen med Tage og børn og børne­børn at hygge sig sammen.

Desværre skulle det ikke være sådan da Grethe fredag morgen måtte opgive kampen.

Æret være Grethe’s minde

Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877