Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

Møde om Rally 22.05.2015

Møde om rally

Tid:  27-05-2015 00:00

Lørdag den 22. maj afholdt Støtteforeningen repræsenteret af Lonny Mikkelsen og Svend Jensen møde med rallyudvalget repræsenteret af Lis og Bjarne Sørensen.

Vi skulle have tingene omkring afvikling af mad og personale til rallyet den 20. juni 2015 på plads.

De personer, som normalt står for mad, Lene, Irma, Sonja m.fl. er ikke hjemme til rallyet i år, og derfor har man i Støtteforeningen et problem med bemanding af både salgsboden og til pitten, hvor der skal serveres/anrettes morgenmad samt til borddækning af aftensmaden og også med personer til at sørge for maden.

Det vil blive forsøgt løst i fællesskab og vi vender tilbage, når personerne er fundet.

Støtteforeningen skal desuden sørge for madpakker til ca. 145 personer. I madpakken skal der være 4 halve stykker rugbrød og et stykke franskbrød med div. Pålæg. Drikkevarer til  madpakker­ne sørger Lis og Bjarne for.

Madpakkerne bliver leveret/afhentet i to omgange. Fredag sidst på eftermiddagen leveres 45 stk. Og resten bliver leveret/afhentet lørdag formiddag.

Støtteforeningen skal endvidere sørge for der vil være smørrebrød – 3x35 stk. – til sponsorer, som vil blive anrettet i pitten lørdag til middag. Smørrebrødet til frokosten afhentes lørdag formiddag.

Lørdag aften skal der dækkes op til 100-130 personer – indtil videre i maskinhallen – hvor der vil blive serveret Skinkeschnitzel med brasede kartofler, ærter m.m. og bearnaicesauce og dessert i form af jordbærtrifli. Drikkevarer til aftenen sælges af støtteforeningen.

Støtteforeningen sørger for duge, servietter, tallerkner m.m. til borddækningen i hallen, der mang­ler blot et par personer til at dække bordene.

Morgenmaden bestående af diverse pålæg, med rugbrød, franskbrød evt. rundstykker, smør og ost m.m. sørger Lis Sørensen for.

Endvidere vil der være arrangement på Nysumbanen for div. honoratiores fredag aften mellem klokken 18-21, hvor støtteforeningen vil have boden på bakken åben.

 

Ref.: Svend Jensen

Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877