Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

DE DANSKE SUPERCAR DELTAGERE 🏁

Vi har spurgt de danske Supercar deltagere, om de er ved at være klar til årets brag af et motorløb på Nysumbanen - RallyX Nordic presented by Cooper Tires:

 

Dennis Rømer:

Vores største mål er at få vores Polo Supercar løbsklar og konkurrencedygtig til RallyX i Nysum.

Bilen blev udsat for et meget stort uheld i slutningen af sidste sæson, så bilen er blevet totalt genopbygget fra bunden. Vi er presset på tid, men vi gør vores bedste for blive klar til RallyX.

Sidste år var vi godt med i Semifinalen, og kan vi komme til at give de store navne lidt konkurrence igen i år, er missionen fuldført.

    

Ulrik Linnemann:

Efter min “rollercoaster weekend” sidste år, hvor jeg nærmest kun kørte semifinale og finale, men på mirakuløst vis endte øverst på podiet, har jeg helt klart store forventninger til løbet på Nysumbanen.

Nysumbanen er et specielt sted for mig at køre race, for det er den bane, der har været mit “andet hjem” siden mine brødre startede med Folkerace i 1996. Jeg har selv været aktivt medlem siden 2002, hvor jeg hvert år har haft minimum et løb på Banen. Banen har udviklet sig utrolig meget, via den kæmpe arbejdsindsats fra klubben.

Det har været super fedt at udvikle sig som racerkører gennem årene samtidigt med, at sin hjemmebane har fulgt med.

Jeg anser mig selv, som en af Europas bedste Rallycross kørere, samtidigt ser jeg Nysumbanen, som en af Europas bedste Rallycross baner.

I år har jeg i modsætning til tidligere skiftet til et stort og professionelt team, som forhåbentlig skubber mig tættere mod toppen.


 Er I klar til at heppe på dem, så vi kan få dem på podiet i Danmark:-)
🍀🤞🏆

 
 
 
Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877