Motorsport Nordjylland

Bestil licens
Bliv medlem
Facebook MNJ
Facebook Gokart

Cross Kart på Nysum Banen

For første gang prøver Motorsport Nordjylland (MNJ) afvikling af en DM-afdeling i Cross Kart, hvor der udelukkende er motorløb for de hidsige karts på løst underlag. Pinselørdag - d. 19. maj - blænder motorklubben op for et spændende race på offroad-stadionet i Nysum.

- Cross Kart’erne er inde i en spændende og flot fremgang i Danmark, konstaterer løbsleder Finn Knudsen. – Således kan MNJ præsentere 2 helt nye løbsklasser: CK 450 og CK Extreme. Cross Karts anvender bl.a. af vægtmæssige årsager en motorcykel-motor, og her går tendensen mod mindre og mere ydeevnende motorer. Foreløbig har sjællandske kørere startet klassen, men mon ikke vi vil se jyske kørere til næste år eller måske senere i 2018.

Hos CK MINI er Felix Kjeldsen fra MNJ stærkt kørende, og stiller til start med en dugfrisk 2. plads fra den netop afviklede DM-afdeling på Løvel Banen.

- CK 85 bliver DM-arrangementets største deltagerklasse, fortsætter Finn Knudsen. – To norske kørere giver her MNJ’erne: Kevin Daarbak og Oliver Lucas Jensen kamp helt frem til målstregen. Også i CK 125 er der en intens fight mellem nordjyderne: Morten B. Bertelsen og Lasse Storgaard contra de norske gutter: Thomas E. Murstad og Robin Grana.

- DM-serien i CK er et såkaldt åbent mesterskab, supplerer viceløbsleder Helle Nielsen. - Dette bevirker, at vores norske offroad-venner har mulighed for at køre i Danmark og samtidig score DM-medaljer for den samlede indsats. Desuden er nordmændene pænt konkurrencedygtige, og giver fuld gas.

I CK 250 viser nyoprykkerne fra MNJ: Tobias Andersen og Lucas B. Staun overbevisende takter, og er allerede pænt med i DM-medaljekampen 2018.

I den heftige CK 650-klasse er nordjyden: Peter Olesen også nyoprykker, og har allerede konsolideret sig på andenpladsen i DM.

Den endnu heftigere: CK Extreme får i 2018 sin egentlige debut i DM-serien. Her giver MNJ-trioen: Søren Jelsbak, Niclas Lucas Jensen og Christian Juel hinanden fuld konkurrence-valuta i en intens og tæt fight om DM-pointene.

- Vi glæder os til et kompakt motorløb, afslutter Finn Knudsen. - Rundbanen i Nysum er klar til et godt race pinselørdag.

 

Med venlig hilsen

MOTORSPORT NORDJYLLAND

Åge Keseler Kirketerp,

Forsythiavej 15, 9500 Hobro.

Tlf.: 53 38 68 32.

- Felix Kjeldsen går til makronerne i CK MINI.
- Kevin Daarbak ligger på en foreløbig toer sammenlagt i CK 85.
- Oliver Lucas Jensen kører stabilt og hurtigt i CK 85-klassen.
- Lasse Storgaard fremviser imponerende konkurrence-tempo i CK 125.
- Lucas B. Staun forsvarer intenst de nordjyske farver i CK 250.

- Peter Olesen boltrer sig succesfuldt i CK 650-klassen.

- Nicklas Lucas Jensen har været front-spydspids for indfasningen af CK Extreme i den dansk DM-serie.
- Søren Jelsbak giver fuld gas i CK Extreme, og ligger foreløbig i front for DM-stillingen.
Motorsport Nordjylland | Nysumgaardvej 8 | 9610 Nørager | CVR nummer 28525877